Pályázatbonyolítás

Miben tudunk segíteni?

Amennyiben Ön nem gyakorlott kivitelezési projektek pályázati megvalósításában, akkor külső segítség nélkül GARANTÁLTAN pénzt fog bukni.

Abban tudunk Önnek segíteni, hogy a projektje egy sikertörténet ne egy rémálom legyen.

Nagyszerű dolog pályázni és külső forrásból beruházásokat megvalósítani. Mi is csak biztatni tudjuk Önt, pályázzon és fejlesszen!

Ugyanakkor, ha Ön nem építőipari szakember, akkor külső műszaki segítség nélkül ez valószínűleg egy nagyon keserű tapasztalat lesz, amit útközben és lehet, hogy a végén is százszor is megbán.

A pályázatírója tud abban segíteni, hogy mit szabad és mit nem, hogyan kell a projektet elszámolni és így tovább. Ám a beruházás műszaki megvalósíthatósága, bekerülési költésge, esetleges rövid- és hosszútávú buktatói már többnyire kívül esnek a pályázatíró kompetenciáján.

 

Ha szeretné magát egy csomó idegeskedéstől és akár jelentős anyagi veszteségtől megóvni, akkor mindenképpen kérje még a pályázata leadása előtt olyan külső műszaki szakember segítégét, aki

  • gyakorlattal rendelkezik pályázati beruházásokban
  • képes egy reális költség becslést vagy költségtervet elkészíteni és
  • ismeri, gyakorlott az adott kivitelezési feladatok megvalósításában.

Ha ezt megteszi, akkor sokkal jobb, valószínűleg megvalósítható pályázatot tud leadni. Ha pedig felkér egy ilyen céget a pályázat műszaki bonyolítására, akkor problémamentesen, idegeskedés és a projekt közben felmerülő “meglepetés költségek” nélkül és azt kapja, amit szeretett volna.

  • 4 évtizedes tapasztalat
  • Több száz referencia
  • Szakértő csapat
  • Minőségi garancia
  • Átlátható finanszírozás
  • Saját műszaki és tervezői csapat

Megéri a pályázatbonyolítás?

Igen, maximálisan. Egy jó műszaki szakember ugyanis SOKKAL TÖBB pénzt spórol meg Önnek, mint amennyibe a tevékenysége Önnek kerül. Ráadásul ha időben megkeresi, akkor a pályázatbonyolítás és – legalábbis részben – még pályázati pénzből finanszírozható. Azaz Ön duplán nyer!

Szolgáltatásaink

Fő tevékenységeink

Kiemelt szakterületünk a műemléki épületek felújítása, amely speciális igényeket és szaktudást igényel.

Munkáink között nagyon hangsúlyos a generálkivitelezés, amely elsősorban nagyobb ingatlanokat érint, így állami, önkormányzati, egyetemi és egyházi épületeket.

Nagyon komoly tapasztalatunk van épületkorszerűsítésben, ami kiterjed a magán ingatlanok vizesedésének, szigetelésének korszerűsítésére is.

Műemlék felújítás és retusálás

Sajnos a műemlékeket sem kíméli az idő így azokat is fel kell időszakosan újítani. Ám ez minden esetben sokkal alaposabb és szabályozottabb folyamat, mint egy új épület építése, ezért számos komoly kihívással kell szembe nézni, aminek meg kell felelni.

Beázás és vizesedés elkerülése, megszűntetése

A nem megfelelő szigetelés beázáshoz, vizesedéshez vezet, ami egyrészt káros lehet az ott lakók egészségére, másrészt az épületet is tönkreteszi.

A vizesedési problémát minden esetben a lehető leggyorsabban kezelni kell.

Ehhez speciális technológiák állnak rendelkezésre, amiknek a megfelelő használatával, a problémák hatékonyan megoldhatóak.

Pályázatbonyolítás

Sajnos a mai gyakorlatban renszeresen előfordul,hogy egy nyertes pályázat a megvalósulási szakaszban kerül nehéz helyzetbe, mert olyan költségek merülnek fel, amelyekkel a leadott pályázatban nem számoltak és amelyekre nincs fedezet. Mivel a pályázat leadásának időpontja, és a megvalósulás között, akár több év is eltelhet, nagyon gyakori, hogy már a leadott pályázatban szereplő árak is túl alacsonyak, a tényleges bekerülési költségekhez képest.

Érdemes ezt megelőzni és időben, olyan szakember segítségét kérni, aki ezeket a tényezőket is figyelembe veszi.

Ezért a pályázat műszaki tartalmának kidolgozásában, és a pályázati költségvetések előkészítésében is szívesen részt veszünk, így a megvalósítás, nyertes pályázat esetén, a megrendelőnek sokkal egyszerűbb, és biztonságosabb!

A mi közreműködésünkkel nem fordulhat elő, hogy egy megnyert pályázati pénzt, vissza kelljen adni, vagy a megvalósítandó épület műszaki tartalmát csökkenteni kelljen, mert az igényelt forrás nem elegendő!

Generál- és részkivitelezés

Első sorban teljes körű generál kivitelezési munkákat vállalunk, de akár részkivitelezési munkákat is elvégünk, legyen szó az építkezés bármely terülétről.

Különösen szívesen veszünk részt hő- és vízszigetelési feladatokban, illetve egyedi faszerkezetek készítésében.

Szívesen vállaljuk családi és kis társasházak építését is.

Épületdiagnosztika, állapotfelmérés

Ahogy használt autót sem praktikus szerelő segítsége nélkül venni, úgy egy ingatlanvásárláskor is érdemes  szakember  segítségét kérni.

Az épület állapot felmérése során, számos olyan hibára derülhet fény, amit nehezen, vagy egyáltalán nem lehet korrigálni.

Műszaki ellenőrzés

Mindenki szeretne minőségi munkát kapni a pénzéért.

Az építőiparban ez csak akkor lehetséges, ha a munkákat erre hivatott szakember is ellenőrizni tudja, ezért érdemes az ő segítségét kérni. 

A műszaki ellenőr abban tud segíteni, hogy Ön azt a minőséget kapja, ami a megállapodásban szerepel, a hibák még a kivitelezés során korrigálásra kerüljenek, és Ön elégedett legyen az eredménnyel.

Építés szervezés és bonyolítás

Sokszor előfordul, hogy egy építtetőnek megvannak a szakági kivitelezői, de nincs aki összefogja az építkezést, és hiányzik még pár szakma, vagy akár egy pályázat, vagy banki kölcsön miatt kötelező a generál kivitelező alkalmazása.

Ebben is tudunk segíteni.

Bonyolítási költségért, levezényeljük az építkezést, és alvállalkozói szerződést kötünk, az Ön által kiválasztott szakági kivitelezőkkel.

Nincs gondja az elektronikus építési naplóval, a kötelező műszaki vezetéssel, és a szervezéssel.

Mindezt megoldjuk.

Referenciák

Az alábbiakban néhány generál- vagy részkivitelezési referenciamunkánkat szedtük össze. További referenciáikat itt talál!