PK-ÉHK

Beázás ellen

A beázást lehet kezelni amikor megtörtént, de fel is lehet készülni ellene. Mint annyi más területen az életben, itt is igaz, hogy a megelőzés olcsóbb, az akkut problémamegoldás pedig sürgősebb. A halogató stratégia azonban legdrágább. Az a helység, amelyik egyszer beázott, újra be fog. Minden alkalommal jobban romlanak a falak, egyre nagyobb és költségesebb a kár. A megoldás: bízd profikra a dolgot és szabadulj meg egy életre a vizesedéstől!

Milyen kockázatokat rejt a beázás?

vizesedes

A beázott otthonnak az esztétikai elváltozásain túl – helyenként komoly – egészségügyi veszélyei is vannak.

A lehulló vakolat és a salétromos fal elrondítja a szoba összképét, akármilyen szép is annak a többi része. Nem túl szép látvány, amikor egy hatalmas folt éktelenkedik a falon, mert az beázott. Hiába szárad meg, az elváltozás beavatkozás nélkül nem szűnik meg, a javításig koszos lesz a fal. Ráadásul a beázás egyik mellékhatása az orrfacsaró dohszag, ami magától sosem fog elmúlni.

De ami még ennél is fontosabb, az az egészségre gyakorolt káros hatás: a nedves fal előbb-utóbb penészes lesz. Ha az emberi szervezet huzamosabb ideig érintkezik a penésszel, az légúti problémákhoz vezethet. Jelentősen megugrik az allergiás eredetű szénanátha és asztma kockázata, valamint ezek a gombák a szervezetbe kerülve irritációt, fertőzést és mérgezést okoznak. Jobb nem megvárni, amíg megjelennek ezek a mikroorganizmusok. Jó minőségű szigeteléssel örökre megelőzhető a baj.

Válassz minket, és többet nem kell fájnia a fejednek a beázások miatt!

Sokan választják inkább a tüneti kezelést egy ilyen esetben, mondván hogy az olcsóbb. Igen ám, csak jövőre, meg két év múlva kifizeted ugyanazt a pénzt ugyanarra a problémára, és máris drasztikusan kifutottál az eredetileg erre szánt összegből.

Mi nem így dolgozunk.

Mi először megkeressük a baj forrását. Diagnosztizáljuk a helyet, felmérjük a terepet és megtaláljuk a probléma eredetét. Nem állunk neki vaktában körbeszigetelni a szobát, mondván, hogy ez majd biztosan megoldja a dolgot.

Miután megtaláltuk a kritikus pontokat, kijavítjuk a problémát. A hosszú távú megoldások híve vagyunk, úgy dolgozunk, hogy többet ne ázzon be az otthonod. Ehhez a legjobb anyagokat és a legmodernebb technológiákat használjuk.

Végül pedig kijavítjuk az esztétikai hibákat és kiirtjuk a penészt. Úgy fog kinézni az épület, mintha most építették volna: nem jön többé elő a penész, és megszűnik a kellemetlen dohszag is.

Válassz minket, és többet nem fog beázni az otthonod!